Inspection Services in Saudi Terminals KSA

Dry Cargo inspections, Bunker Inspection/Loading and bunkering/Discharge survey, Quality and Quantity survey is the acute requisite on all of the Saudi Arabian port terminals including Jubail Commercial Port, Yanbu Port, King Fahd Industrial Port Yanbu, Yanbu Commercial Port, Hutchison Ports Dammam, Tanajib Marine port, Jeddah Islamic port (SAJED), SADMM port, Dhiba Sea port (SADHU), Ju’ammah Crude and LPG Terminal (SAJUB), Ras Tanura (SARTA), Ras Al Khfji (SARAR), Jizan Port (SAJIZ) etc.

Many inspection companies residing and accommodating vessels and commodities in their own manners. Some of them really very good and some lack in standards however, there are still outstanding companies those offer competitive pricing and up to date certified inspectors with state of the art inspection services. Among all of the these companies, not all of them offering both inspection and laboratory testing solutions under their own roof but mostly subcontracting with further parties. This actually leads to conflict among parties, delay in operations and inappropriate results.

AccreditedTestLabs.com helps you out in this aspect as well with the provision of laboratories fully capable and certified to carryout inspection and laboratory testing as well under one roof. so there is no problems, delays or chances of conflict between or among parties.

So, write us in full confidence and we shall be on your services within no time with IFIA certified company and full adept and highly trained certified surveyors.

يعتبر التفتيش على البضائع الجافة ، واستقصاء / تفريغ السفن ، وإجراء عمليات الفحص والتفريغ / الإمداد بالوقود ، ومسح الجودة والكمية من المتطلبات الأساسية لجميع محطات الموانئ في المملكة العربية السعودية بما في ذلك ميناء الجبيل التجاري وميناء ينبع وميناء الملك فهد الصناعي ينبع وميناء ينبع التجاري وموانئ هوتشيسون الدمام ، ميناء طنجة البحري ، ميناء جدة الإسلامي (SAJED) ، ميناء SADMM ، ميناء ذيبة البحري (SADHU) ، محطة جمامه للنفط الخام وغاز البترول المسال (SAJUB) ، رأس تنورة (SARTA) ، رأس الخفجي (SARAR) ، ميناء جيزان ( سجيز) الخ

العديد من شركات التفتيش التي تقيم وتستوعب السفن والسلع بأسلوبها الخاص. بعضها جيد جدًا والبعض الآخر يفتقر إلى المعايير ، ومع ذلك ، لا تزال هناك شركات بارزة تقدم أسعارًا تنافسية ومفتشين معتمدين محدثين مع أحدث خدمات الفحص. من بين كل هذه الشركات ، لا تقدم جميعها حلول الفحص والاختبار المختبري تحت سقفها الخاص ، ولكن معظمها يتعاقد من الباطن مع أطراف أخرى. هذا يؤدي في الواقع إلى الصراع بين الأطراف ، والتأخير في العمليات والنتائج غير المناسبة.

يساعدك موقع AccreditedTestLabs.com في هذا الجانب أيضًا من خلال توفير مختبرات قادرة تمامًا ومصدقة لإجراء الفحص والاختبار المعملي وكذلك تحت سقف واحد. لذلك لا توجد مشاكل أو تأخير أو فرص للنزاع بين أو بين الأطراف.

لذا ، اكتب لنا بثقة تامة وسنكون في خدمتك في أي وقت من الأوقات مع شركة IFIA المعتمدة والمساحين المعتمدين ذوي الكفاءة العالية والمدربين تدريباً عالياً.